Medicii fac lumină în cazul lui Şerban Huidu

huidu-serban.jpg

Şerban Huidu

Starea prezentatorului de televiziune Şerban Huidu este stabilă. El a suferit un accident pe o pârtie de schi din Innsbruck, Austria, miercuri, 29 decembrie. Şerban Huidu este în comă indusă. Medicii vor încerca să-l trezească treptat din coma artificială.

Şerban Huidu are o sângerare minimă, iar situaţia sa este stabilă, după accidentul de schi. El trebuie ţinut în continuare sub observaţie, au anunţat joi medicii austrieci de la Centrul Medical Anichstrasse, într-o conferinţă de presă transmisă de posturile de ştiri Realitatea TV şi Antena 3.

Huidu nu are presiune intra-craniană. Medicii vor încerca să-l trezească treptat din coma artificială în care a fost indus. Cel mai probabil, vineri dimineaţă va fi complet treaz.

"Medicii au reuşit să stabilizeze starea pacientului. Pe parcursul nopţii nu au apărut complicaţii. Este în continuare în comă indusă, pentru a fi efectuate investigaţii medicale", spunea în prima parte a zilei, pentru Mediafax, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV.

Informaţiile erau destul de confuze în primele ore ale zilei. Potrivit ziarului Libertatea, care îl citează pe socrul lui Şerban Huidu, Matei Vintilă, starea vedetei nu este critică : "Şerban nu este în comă. Îşi mişcă mâinile şi picioarele. Soţia lui este cu el în rezervă. Şerban a recunoscut-o şi a strâns-o de mână când a văzut-o".

Colegul lui Huidu, Mihai Găinuşă spune pentru ziarul Gândul că prietenul său "o să scape" după acest accident. Găinuşă este însă îngrijorat în legătură cu ce se va întâmpla după aceea. Realizatorul tv nu ştie cum de i s-a putut întampla lui Huidu aşa ceva, mai ales că "este un schior foarte bun".

Potrivit site-ului TT.com, Şerban Huidu, care purta o cască în momentul accidentului a căzut aproximativ trei metri printre copacii de lângă pârtia de schi.

Realizatorul tv are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, programul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".