Înscrie-te în concurs pe noul site EcoPaparazzi.ro!

EcoPaparazzi îşi lansează noul site. Începând de astăzi (4 aprilie 2011), vei putea găsi la adresa  www.ecopaparazzi.ro, toate informaţiile de care ai nevoie pentru a deveni un adevărat ecopaparazzo.  Aşadar, între 1 şi 30 aprilie are loc o nouă ediţie  concursului. Încarcă-ţi pozele sau filmele în care surprinzi imagini din comunitatea ta în secţiunea Concurs.

Dacă pe 30 aprilie ai cele mai multe voturi, ai câştigat un aparat foto digital şi un certificat ECDL. Pentru a fi eligibile, materialele tale trebuie să atragă atenţia asupra felului în care vecinii tăi protejează sau, din contra, pun în pericol natura. Platforma de concurs este în continuare găzduita de Trilulilu şi a fost dezvoltată cu sprijinul UPC România şi al Asociaţiei Environ.

Începutul lunii aprilie aduce noutăţi legate de EcoPaparazzi. Astfel, începând de astăzi poate fi accesatnoul site www.ecopaparazzi.ro, iar regulamentul concursului are câteva modificări. Noul site vine ca răspuns la nevoia de informaţie de care a dat dovadă comunitatea participanţilor la concursul de “poliţie verde a bunului simţ”. Cei interesaţi de protecţia mediului pot găsi la această adresă toate datele necesare bunei derulări a concursului EcoPaparazzi: regulamentul concursului, perioada de desfăşurare, premiile puse în joc, precum şi exemple de lucrări ce au participat la ediţiile anterioare.

Noua ediţie a concursului se va derula între 1 şi 30 aprilie pe site-ul www.ecopaparazzi.ro şi va avea premii ce constau în aparate foto digitale, certificate ECDL şi alte surprize. Cei care doresc să participe pot trimite materialele pentru concurs pe adresa [email protected] sau le pot încărca direct pe pagina de concurs www.ecopaparazzi.ro/concurs. Pot participa materiale foto sau video ce surprind felul în care comunitatea locală respectă sau pune în pericol natură. Se pot înscrie în concurs persoane de orice vârstă, indiferent de localitatea de provenienţă.

O secţiune care se află încă în lucru este blogul EcoPaparazzi, care va pune la dispoziţia cititorilor informaţii de ultimă oră din domeniul protecţiei mediului. În acelaşi timp, blogul va da cuvântul participanţilor la concurs, precum şi celor interesaţi de ecologie, pentru a prezenţa pe larg problemele pe care aceştia le sesizează în comunităţile locale sau pentru a pune la cale acţiuni practice de protejare a naturii.

Modificarea principală în ceea ce priveşte regulamentul se referă la durata concursului. Începând cu ediţia lunii aprilie, fiecare concurs se va desfăşura lunar, între prima şi ultima zi a lunii respective, urmând ca premianţii să fie anunţaţi în prima zi a lunii următoare. Regulamentul complet poate fi consultat la adresa http://www.ecopaparazzi.ro/index.php?page=regulament.

Premiile vor fi oferite de UPC România, ECDL România şi Asociaţia Environ şi vor consta în aparate de fotografiat, certificate ECDL şi multe alte surprize.

EcoPaparazzi este un proiect al agenţiei specializate în proiecte sociale, Media Image Factory. EcoPaparazzi îşi propune să devină o prezentă online permanentă. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfăşura lunar, iar platforma va deveni un loc în care toţi cei interesaţi de protecţia mediului pot atrage atenţia asupra problemelor pe care le sesizează în comunităţile lor. Aici  pot interacţiona, creând o comunitate cu o voce puternică - o comunitate care, treptat, să poată provoca autorităţile la depistarea celor mai eficiente soluţii pentru a trata problemele de mediu.

“EcoPaparazzi.ro îşi propune să devină locul în care noi toţi putem aduce mărturii ale indiferenţei faţă de mediu, pentru dezvoltarea spiritului civic. Doritorii pot încărca fotografii şi filme la adresa www.ecopaparazzi.ro şi pot discuta între ei. Se urmăreşte activarea comunităţii eco în spaţiul online, datorită posibilităţilor extinse pe care acesta le oferă pentru promovarea unui mesaj responsabil faţă de mediul înconjurător.” spune Nicoleta Talpes, Managing Partner Media Image Factory, iniţiator Ecopaparazzi.

Despre Media Image Factory

Dezvoltat iniţial în cadrul caravanei educaţionale de film pe teme eco Guerilla Verde, EcoPaparazzi.ro a devenit, începând cu ediţia din toamnă anului 2010, un proiect de sine stătător. EcoPaparazzi este un proiect dezvoltat de agenţia de comunicare şi organizare evenimente, specializată în proeicte sociale, Media Image Factory.www.imagefactory.ro

Contact presă:
Adina Tecărău
Project Manager
address:  Calea Moşilor 88, ap 74
Sector 3, Bucureşti
e-mail: [email protected]
cell: 0722.348.666