GoodToGo

Eşti student şi doreşti să afli mai multe informaţii despre cum poţi să-ţi deschizi o afacere sau care sunt elementele ce definesc competenţele unei poziţii de management dintr-o companie mare?

Anul acesta se împlinesc şapte ani de când Good to Go, şcoala naţională de antreprenoriat marca Business Club, club al VIP România, aduce împreună cei mai buni studenţi cu spirit antreprenorial şi îi pune în legătură directă cu cei mai de succes oameni de afaceri ai momentului, atât din România cât şi din străinătate.

Pe data de 31 martie îţi pregătim prima conferinţă în ASE, împreună cu Mike Costache, filantroprenor şi Alex Gavriliu, broker şi fondator a 2 agenţii imobiliare.

Proiectul principal, constând într-o săptămână de seminarii şi workshopuri, se va desfăşura între 11-16 aprilie în Bucureşti. Printre invitaţii care au confirmat deja prezenţa în cadrul evenimentului din Bucureşti se numără Valeriu Nistor – CEO Soar Management, Peter Oostveen - fondator Drosa,  Bogdan Popescu – Head of Strategic Projects Management la Metro şi Alexandru Zodieru – Managing Partner la Cult Market Research.

Pentru proiectul din Bucureşti deadline-ul este 5 aprilie, după care vor urma interviurile de selecţie a participanţilor, participarea fiind gratuită pentru cei mai buni 25 de aplicanţi. La sfârşit, îţi oferim premii precum internship-uri, abonamente şi cărţi.

Până acum, peste 120 de studenţi aspiranţi la o carieră de antreprenor au primit informaţii valoroase prin intermediul proiectului, direct de la cei mai experimentaţi jucători în domeniu. Anul acesta Good to Go îşi deschide din nou porţile pentru cei care vor să beneficeze de aceeaşi şansă de afirmare.

Pentru detalii suplimentare şi înscrieri la evenimentul din Bucureşti accesaţi www.goodtogo.ro.