În cea mai bună dintre lumi, V for VINTAGE, The Place Concept Store şi Molecule F ţi-ar organiza debutul în lumea modei

Din fericire, chiar trăim în cea mai bună dintre lumi! În aşteptarea ediţiei de toamnă, V for VINTAGE, The Place Concept Store şi Molecule F deschid înscrierile pentru designerii debutanţi în lumea modei. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să se înscrie la un concurs aparte de portofolii.

Asta pentru că...

...urmărim cu interes tot ce se întâmplă pe scena modei din România. Ne bucurăm când descoperim creaţiile originale ale unui designer, sau când un new entry ne suprinde plăcut. Minimalist sau exuberant, colorat sau sobru, clasic sau avant-garde, prêt-à-porter sau couture, toate ramificaţiile modei ne încântă! Noi, V for VINTAGE, suntem alături de lumea modei, o privim cum creşte, îşi face prieteni sau dă petreceri şi vrem să îi fim alături pe acest drum. Aşa că ne-am gândit că...

...începând de anul acesta V for VINTAGE va fi bonă, soră şi înger păzitor pentru câte un designer debutant aspirant per ediţie. A deveni protégé V for VINTAGE, The Place Concept Store şi Molecule F este uşor, dacă urmezi următorul drum...

Pasul 1 – în perioada 17 septembrie – 17 octombrie 2012 primim înscrieri pe adresa de mail v4vintageshop@gmail.com, cu următoarele date  obligatorii:

- nume, prenume 

- telefon mobil 

- adresa de mail 

- CV actualizat

- portofoliu (transfer sau attachment)

Pasul 2 – Din lista celor înscrişi, noi creăm un shortlist de 5 designeri. E important să ştiţi că vom căuta designeri care sunt la început de drum şi nu şi-au făcut încă debutul. Avantajul îl vor avea brandurile noi, semnate de designeri fresh.

Pasul 3 – Celor 5 designeri finalişti li se comunica tema & dress code-ul ediţiei din toamnă V for VINTAGE. În baza lor, ei trebuie să creeze o piesă de îmbrăcăminte/ outfit complet nou, original şi în ton cu criteriile specificate în brief.

Pasul 4 – Un juriu format din organizatorii V for VINTAGE, reprezentanţi The Place Concept Store şi Molecule F vor juriza şi decide care este cea mai reuşită creaţie.

Pasul 5 – Creaţia câştigătoare din cadrul concursului este premiată şi expusă în cadrul unui eveniment nou, unic, mirific şi irepetabil care va avea loc la The Place Concept Store în noiembrie 2012. Întâlnirea va reuni presa de modă din România, critici şi personalităţi din domeniu, partenerii şi prietenii V for VINTAGE, oferind câştigătorului o lansare şi promovare demne de un designer consacrat. 

Pasul 6 – V for VINTAGE premiază câştigătorul cu un stand special la ediţia de toamnă a târgului. În vederea participării în calitate de expozant, câştigătorul trebuie să creeze o colecţie specială, în tema propusă de V for VINTAGE.

Pasul 7 – Piesa câştigătoare este expusă în cadrul evenimentului special de la The Place Concept Store, apoi din nou la ediţia de toamnă a V for VINTAGE, într-o zonă special amenajată, cu maximă vizibilitate. După târg, creaţia va fi promovată de către Molecule-F. 

Se anunţă o aventură pentru toată lumea! Dacă te simţi pregătit să îţi lansăm cariera şi să faci o un bungee-jump în lumea modei, atunci eşti omul pe care ne dorim să-l sprijinim! Aşteptăm înscrierile voastre. 

Înscrierile pentru expozanţi vor fi deschise în curând, în momentul în care vom anunţa tema, dress code-ul ediţiei de toamnă şi noul regulament de selecţie V for VINTAGE. Lectură pe acasă şi informaţii aici - http://www.vforvintage.ro/despre/.