Stolojan: E târziu pentru o remaniere a Guvernului!

stolojan-e-tarziu-o-remaniere-guvernului.jpg

Bate vântul remanierii la Palatul Victoria? Theodor Stolojan crede că ar fi "târziu" pentru un asemenea demers.

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan nu susţine posibila remaniere a Guvernului. El spune la RFI că e "târziu" pentru aşa ceva. "Nu cred că o remaniere va face populaţia dintr-odată să-şi schimbe punctul de vedere faţă de PDL şi faţă de Guvern", afirmă Stolojan.

Theodor Stolojan nu vede necesară o remaniere guvernamentală acum: "După mine, este târziu. Acum ar trebui făcute mişcări doar în sensul de accidente care apar, gen cel de la Ministerul Muncii, dar este târziu".

Europarlamentarul PDL consideră că "Guvernul ştie ce are de făcut, Guvernul se află înaintea susţinerii bugetului pe anul viitor. Deci nu văd de ce trebuie schimbaţi acum o serie de miniştri!".

Remaniere Guvern Boc

Theodor Stolojan, europarlamentar PDL

AscultăDownload

Theodor Stolojan subliniază că "anul viitor e an electoral". "Nu cred că o remaniere va face populaţia dintr-odată să-şi schimbe punctul de vedere faţă de PDL şi faţă de Guvernul actual", conchide parlamentarul european.

Posibila remaniere a Guvernului condus de Emil Boc a fost evocată cu jumătate de gură de unii membri ai Partidului Democrat Liberal, aflat la putere.

Printre numele de pe eventuala listă de miniştri care ar urma să fie schimbaţi s-ar afla Teodor Baconschi (Externe), Traian Igaş (Interne), Valeriu Tabără (Agricultură), Gheorghe Ialomiţianu (Finanţe) şi Valerian Vreme (Comunicaţii).