Soarta PNL la prezidenţiale, în mâinile lui Romeo Stavarache

200907-13494.jpg

Soarta PNL la prezidenţiale, în mâinile lui Romeo Stavarache

Şeful de campanie al PNL pentru alegerile prezidenţiale este Romeo
Stavarache. Primarul de Bacău, vice-preşedinte al Partidului Naţional
Liberal a fost ales în unanimitate, în cadrul Comitetului Naţional
Executiv al formaţiunii.

Şeful de campanie al PNL pentru alegerile prezidenţiale este Romeo Stavarache. Primarul de Bacău, vice-preşedinte al Partidului Naţional Liberal a fost ales în unanimitate, în cadrul Comitetului Naţional Executiv al formaţiunii.

"Cea mai importantă decizie a fost desemnarea şefului campaniei electorale pentru prezidenţiale în persoana domnului vice-preşedinte al partidului, Romeo Stavarache, primarul Bacăului, asupra căruia s-a oprit alegerea mea, care a fost validată în unanimitate, conform statutului, de CNEx", a anunţat Crin Antonescu, luni, 6 iulie.

"Am deplină încredere şi vă spun tuturor că desemnarea lui Stavarache nu înseamnă că doar el se va ocupa de campania electorală, ci că împreună vă aşteptăm pe toţi, cu toate competenţele, cu toate posibilităţile pe care le aveţi, să formăm tot partidul o uriaşă echipă de campanie electorală", spune preşedintele partidului.

"Vă cer tuturor să aveţi încredere în Romeo Stavarache, să funcţionăm ca o armată, pentru că de-aia se numeşte campanie şi să fim la capătul acestei competiţii cu mult mai puternici şi mai gata de luptă pentru locul întâi decât am fost la alegerile europarlamentare şi decât am fost vreodată", declară Crin Antonescu.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal mai spune că încrederea lui se bazează pe faptul că "între altele, Romeo Stavarache este cel care a avut forţa, nu doar electorală, ci morală de a câştiga una dintre cele mai grele bătălii electorale din România, victoria lui din 2004 şi din 2008, o victorie simbolică, una care trebuie să dea de gândit tuturor şi să dea speranţa că se poate", afirmă Crin Antonescu despre primarul Bacăului, aflat la al doilea mandat. (CR - 6 iulie 2009;17.55h)