Predoiu: Există o falie de comunicare între vechea şi noua conducere a CSM

predoiu-exista-falie-comunicare-vechea-noua-conducere-csm.jpg

Cătălin Predoiu: CSM are lucruri mari pentru care să lupte.

"Să nu ne luptăm pentru jucării! CSM-ul are lucruri mari pentru care să lupte şi uneori e mai importantă o înfrângere mare decât o victorie mică". Iată ce spune la RFI ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Ministrul Justiţiei consideră că "încă există o falie de comunicare între grupul care a gestionat managementul CSM-ului în 2011 şi noua formulă de conducere. Acest lucru trebuie să înceteze şi din câte ştiu, se fac eforturi în acest sens. Nu mai trebuie să ne uităm în urmă, trebuie să privim în viitor şi să construim, altfel rămânem blocaţi în acest tip de dialog, tu ai făcut aia, tu n-ai făcut aialaltă, eu sunt mai bun, tu nu eşti reformist. Astea sunt lucruri de copii! Ştiţi, spunea Avram Iancu odată: să nu ne luptăm pentru jucării!".

În opinia lui Cătălin Predoiu, "CSM-ul are lucruri mari pentru care să lupte şi uneori e mai importantă o înfrângere mare decât o victorie mică, o înfrângere într-o bătălie mare, decât o victorie într-o bătălie mică".

Cătălin Predoiu crede că "e important ca CSM-ul să se axeze pe acest obiectiv, să punem în aplicare Codul de Procedură Civilă. Noi o să sprijinim cu resurse, văd că există în continuare preocupare din partea câtorva membri CSM, exprimată pe diverse bloguri, cu privire la resurse. Vin resursele, important e ca ei să organizeze cheltuirea lor, adică recrutarea personalului, strategia de resurse umane, sunt obligaţii legale ale CSM. Resursele vor veni!".

 
Cătălin Predoiu, intervievat de Luca Niculescu, despre CSM