Corneliu Vadim Tudor s-a razgandit

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor nu-si mai da demisia din Parlament. El a facut anuntul marti, 27 noiembrie, intr-o conferinta de presa.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor (audio) nu-si mai da demisia din Parlament. El a facut anuntul marţi, 27 noiembrie într-o conferinţă de presă.
Corneliu Vadim Tudor sustine că a renunţat la ideea de a demisiona, la rugăminţile "insistente" din ţară şi din străinătate, dar şi ale fetiţelor sale.
El avertizeaza că va continua lupta pentru ţara şi poporul său.
Preşedintele PRM isi anuntase demisia din Parlament, imediat dupa estimarile privind alegerile euro-parlamentare, din cauza ca PRM nu a reusit sa treaca pragul electoral de 5%. Corneliu Vadim Tudor sustine ca formaţiunea sa a fost "furată".
El a anunţat că vineri va fi organizat un Congres extraordinar al formaţiunii, pentru a cere tuturor senatorilor şi deputaţilor PRM sa se retraga din Legislativ.
Sa reamintim ca liderii PRM au exlus-o din partid pe Mariana Buruiana, deputat apropiat pana de curand de Corneliu Vadim Tudor, in urma criticilor aduse de Buruiana sefilor formatiunii. (CR - 11/27/2007;13h)