Certuri între logodnicii PNL şi PSD

vosganian-varujan-poza-mai-mica.jpg

Vice-preşedintele PNL, Varujan Vosganian.

Vice-preşedintele PNL, Varujan Vosganian spune la RFI că "PSD se joacă de-a logodna" cu liberalii, în loc să participe la o construcţie concretă.

Social-democraţii au probleme şi de aceea "evită să se implice la guvernare", crede liderul liberal. Vosganian militează pentru "refacerea construcţiei politice din septembrie 2009".

"PSD-ul, în loc să agite pirostriile ar putea să participe cu determinare la un proiect politic. PSD preferă acest joc de-a logodna cu PNL, în care ne tot propune o colaborare politică, fără să aibă însă o asumare reală de a guverna", declară el.

Alianţă PNL-PSD.

Varujan Vosganian, vice-preşedinte PNL.

AscultăDownload

"PSD are nişte probleme înlăuntrul său, care îl fac să evite o implicare la guvernare, ceea ce ar însemna să aibă acoperit frontul din spatele partidului. În acelaşi timp, cred că PSD porneşte de la atitudinea cinică potrivit căreia cu cât trece mai mult timp, cu atât zestrea sa electorală creşte. România are nevoie acum de o soluţie politică", spune vice-preşedintele PNL.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan a declarat vineri, comentând afirmaţiile lui Varujan Vosganian, care a cerut PSD ca în loc să bată la gardul PNL, "îmbrăcat în costum de ginerică", să mediteze la un proiect politic serios, că aşteaptă ca mireasa să se îmbrace, fiindcă mirele e pregătit.

"Ne-am exprimat disponibilitatea de a discuta proiecte cu celelalte partide din Opoziţie, care să ducă la căderea lui Boc şi Băsescu. Aşteptăm mireasa să se îmbrace şi să fie de acord, că noi, mirii, suntem pregătiţi", a afirmat social-democratul.