Alianţa PSD-PC îşi prezintă oferta electorală

200807-5684.jpg

Alianţa PSD-PC îşi prezintă oferta electorală

Președintele PSD Mircea Geoană este cel care a prezentat oferta alianței PSD-PC - în faţa membrilor Consiliilor Naţionale ale celordouă partide. Pe scurt, aceasta oferta cuprinde un salariu minim pe economie de o mie de lei noi, construirea a 8 stadioane de fotbal la nivelul standardelor UEFA şi câte 1.000 de km de autostradă şi căi ferate.

Președintele PSD Mircea Geoană este cel care a prezentat oferta alianței PSD-PC - în faţa membrilor Consiliilor Naţionale ale celordouă partide(audio).

Pe scurt, aceasta oferta cuprinde un salariu minim pe economie de o mie de lei noi, construirea a 8 stadioane de fotbal la nivelul standardelor UEFA şi câte 1.000 de km de autostradă şi căi ferate.

Alianţa PSD-PC propune si impozite redusa până la 10% pentru persoanele cu venituri mici. În plus eventualii miniştri si demnitari ai alianţei ar urma să se supună unui "Cod de integritate şi moralitate".

Nu e clar cine ar fi candidatul alianţei pentru postul de prim ministru.

Mircea Geoană apreciază că Adrian Năstase are absolut toate calităţile ca să continue traseul întrerupt în 2004, fără să excludă nici posibilitatea ca el însuşi să fie propunerea partidului pentru acest post.

Seful departamentului politic de la cotidianul Adevărul Ion M. Ioniţă apreciază că va avea loc o competiţie acerbă în partid(audio).

(CC/VA - 7/11/2008;14.30h)