EcoPaparazzi premiază copiii de 1 iunie

EcoPaparazzi premiază participanţii concursului din luna mai cu premii pentru copii. Două fotografii care arată cum sunt colectate selectiv ambalajele de lapte au fost premiate cu o bicicletă, un certificat ECDL şi o tabăra pentru copii.

Premiile au fost oferite de Tetra Pak România, ECDL România şi Adventure CAMPS. Concursul EcoPaparazzi continuă şi în luna iunie pe platforma ecopaparazzi.ro, dezvoltată în parteneriat cu Trilulilu şi cu sprijinul Asociaţiei Environ şi al UPC România.

Concursul EcoPaparazzi s-a desfăşurat pe www.ecopaparazzi.ro în luna mai şi a avut ca temă colectarea selectivă a cutiilor de lapte. Participanţii au trimis fotografii care arată cum sunt depuse ambalajele goale de lapte în containerul albastru pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

În urma voturilor primite şi a aprecierii juriului, au fost desemnate cele două fotografii câştigătoare:

Premiul I (o bicicletă şi un certificat ECDL): Fulga Ana Gabriela, Jud Vrancea  – http://www.trilulilu.ro/GuerillaVerde/be3ab2e828e945?canal=ecopaparazzi&emisiune=concurs-mai-2011

Premiul II (o tabăra pentru copii): Ofelia Popa, Jud Cluj – http://www.trilulilu.ro/GuerillaVerde/dcfe58def15d1d?canal=ecopaparazzi&emisiune=concurs-mai-2011
 

Concursul EcoPaparazzi continuă cu ediţia lunii iunie, care se desfăşoară între 1 şi 30 iunie. Această ediţie îşi va apleca atenţia asupra becurilor şi a modului în care acestea sunt depozitate sau reciclate. Pentru a participa, doritorii sunt rugaţi să trimită la adresa contact@ecopaparazzi.ro fotografii sau filme care să surprindă ceea ce se întâmplă cu becurile după ce acestea nu ne mai luminează casele. Se pot înscrie în concurs persoane de orice vârsta şi provenind din orice localitate. Partenerul principal al acestei ediţii este Recolamp, singura organizaţie specializată în gestionarea deşeurilor din surse de lumină, autorizată de Ministerul Mediului şi Pădurilor.  Câştigătorii vor primi aparate foto digitale, certificate ECDL şi alte surprize şi vor fi anunţaţi pe 1 iulie 2011. Concursul EcoPaparazzi se desfăşoară pe www.ecopaparazzi.ro, platforma dezvoltată în colaborare cu Trilulilu.ro şi cu sprijinul UPC România,  al Asociaţiei Environ şi al ECDL România. Regulamentul complet al concursului este disponibil pe site-iul oficial al concursului, www.ecopaparazzi.ro.

 

„Am participat la concursul EcoPaparazzi pentru că încă cred că se poate schimba ceva, pentru că îmi pasă de natură şi pentru că îmi doresc să trăiesc într-un mediu curat şi verde. Cred că ideea aceasta de a ilustra partea bună sau mai puţin bună a naturii prin intermediul  fotografiei şi/sau filmului este foarte bună. Participarea mea în cadrul concursului a fost o experienţă plăcută, cu siguranţă voi mai participa şi la alte ediţii. În încheiere nu îmi doresc decât  ca fotografia mea şi cele ale celorlalţi participanţi să ajungă pe ecranele multora şi ca împreună să putem schimba ceva.” Emil Dumitrele, Constanţa, câştigătorul locului I la ediţia din martie.

Despre EcoPaparazzi:


EcoPaparazzi este un proiect al agenţiei Media Image Factory. EcoPaparazzi îşi propune să devină o prezentă online permanentă. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfăşura lunar, iar platforma va deveni un loc în care toţi cei interesaţi de protecţia mediului pot atrage atenţia asupra problemelor pe care le sesizează în comunităţile lor. Aici  pot interacţiona, creând o comunitate cu o voce puternică - o comunitate care, treptat, să poată provoca autorităţile la depistarea celor mai eficiente soluţii pentru a trata problemele de mediu.

Parteneri media: RFI România, Şapte Seri, Zile şi Nopţi, Ecotrend.ro, Monitorul de Cluj, Ziarul de Bacău, Newsar.ro