Vacanţe de iarnă mai ieftine

anat-20100908131504.jpg

ANAT a lansat programul \"Înscrieri timpurii de iarnă\".

În premieră pentru sezonul de iarnă şi pentru sărbători Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a lansat programul "Înscrieri timpurii de iarnă". Pachetele trebuie cumpărate însă până pe 15 noiembrie. Traian Bădulescu, consilier de presă ANAT (audio) declară că „e un program privat, ne aşteptăm să avem zeci de mii de turişti care să beneficieze de acest program. Vor fi locuri la hoteluri, dar nu numai, vor fi şi pensiuni din orice regiune a ţării”

În premieră pentru sezonul de iarnă şi pentru sărbători Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a lansat programul "Înscrieri timpurii de iarnă".

Ofertele sunt pentru Crăciun, Revelion, ski, în România. Turiştii pot beneficia de reduceri de preţ de cel putin 20% la pachetele pentru sezonul de iarnă, inclusiv cele pentru Crăciun şi Revelion, dacă acestea sunt cumpărate până pe 15 noiembrie.

Programul face parte din proiectul "Vacanţă în ţara mea. 2010 - anul ofertelor speciale".

Traian Bădulescu, consilier de presă ANAT declară că „e un program privat, ne aşteptăm să avem zeci de mii de turişti care să beneficieze de acest program. Vor fi locuri la hoteluri, dar nu numai, vor fi şi pensiuni din orice regiune a ţării".

 
Traian Bădulescu, consilier de presă ANAT