Berceanu : Mihai Necolaiciuc a fost căutat în aşa fel încât să nu fie găsit

200906-13064.jpg

Berceanu : Mihai Necolaiciuc a fost căutat în aşa fel încât să nu fie găsit

"Eu
am spus de mai multe ori, am senzaţia că e un fel de "secret al lui
Polichinelle" unde se afla domnul Necolaiciuc, că prea apăreau de la
dvs., din presă, tot felul de informaţii", declară ministrul Transporturilor, care comentează arestarea
în SUA a fostului şef al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române.

Mihai Necolaiciuc a fost căutat în aşa fel încât să nu fie găsit. Iată cum a comentat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, arestarea în SUA a fostului şef al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române.

"Eu am spus de mai multe ori, am senzaţia că e un fel de "secret al lui Polichinelle" unde se afla domnul Necolaiciuc, că prea apăreau de la dvs., din presă, tot felul de informaţii. Că s-a dus în Austria, că de-acolo a plecat nu ştiu unde şi nimeni nu părea interesat să urmareasca vreun fir de genul ăsta", declară Radu Berceanu.

"Cred că şi acum există în magaziile de la CFR tot felul de sute de mii de patenţi, cleşte-patent, care au fost cumpărate la nu ştiu ce preţuri enorme faţă de preţul pieţei", spune ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (audio).

Fostul director general al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române, Mihai Necolaiciuc a fost reţinut de FBI în Statele Unite. Informaţia publicată iniţial de presa locală din Palm Beach a fost confirmată de chestorul Bujor Florescu, şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGP.

Oficialul precizează că Necolaiciuc a fost reţinut pentru şedere ilegală. Bujor Florescu spune că din 2007 poliţiştii aveau date despre faptul că Mihai Necolaiciuc este în Statele Unite, el frecventând adrese din Florida şi Washington.

Fostul director general al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române, Mihai Necolaiciuc era dat în urmărire internaţională. El este suspectat în România că a furat 11 milioane de dolari de la o companie feroviară naţională. (CR - 18 iunie 2009;12.45h)

Berceanu : Mihai Necolaiciuc a fost căutat în aşa fel încât să nu fie găsit