Toast Champignon

toast-champignons.jpg

Toast Champignon

Modul de preparare al reţetei culinare Toast Champignon.

Tocaţi ceapa şi usturoiul. Puneţi-le la călit într-o tigaie cu puţin unt, apoi adăugaţi ciupercile. La final, presăraţi pătrunjelul tocat.

Puneţi compoziţia din tigaie pe felii de pâine şi serviţi preparatul aşa.

 

Toast Champignon

 

  • Ingrediente pentru 4 persoane

  • 600 g ciuperci

  • 4 felii de pâine

  • o ceapă

  • un cubuleţ de unt

  • doi căţei de usturoi

  • pătrunjel

 

Atenţie !

Semnati reteta postata pe site cu numele folosit pe Facebook pentru share.  Verificarea redistribuirii linkurilor pe Facebook se face în fiecare seară între 18 şi 19. Dacă din orice motiv (setări de securitate, ascunderea linkului după distribuirea pe zidul personal, etc.) administratorul concursului nu poate să vadă linkul cu reţeta RFI, participantul nu va fi validat.