Supă de salată verde cu perişoare de pui

supa-salata-verde-perisoare-pui.jpg

Supă de salată verde cu perişoare de pui

Modul de preparare al supei de salată verde cu perişoare de pui.

 

Tocaţi ceapa şi usturoiul. Topiţi untul într-o oală şi puneţi la călit ceapa, usturoiul şi frunzele de salată. Faceţi un bucheţel din cimbru şi dafin şi puneţi-l în oală, adăugaţi supa de pui şi fierbeţi totul la foc mic.

Tăiaţi mărunt kaizerul şi rumeniţi-l. Din kaizer, carnea de pui tocată, ou şi pesmet, faceţi kifteluţele.

Scoateţi bucheţelul de mirodenii din supă, mixaţi apoi toată compoziţia rămasă, după care fierbeţi în ea perişoarele. În momentul servirii, decoraţi cu miezul de la salată. 

 

 

Ingrediente pentru 4 persoane

  • două salate verzi

  • 3 cepe

  • un căţel de usturoi

  • 200 g carne de pui tocată

  • 100 g kaizer afumat

  • 60 g parmesan

  • 2 lizri supă de pui

  • un ou

  • 60 g pesmet

  • două crenguţe de dafin

  • o crenguţă de cimbru

  • un cubuleţ de unt

  • nucşoară

  • sare, piper

 

 

Atenţie !

Semnati reteta postata pe site cu numele folosit pe Facebook pentru share.  Verificarea redistribuirii linkurilor pe Facebook se face în fiecare seară între 18 şi 19. Dacă din orice motiv (setări de securitate, ascunderea linkului după distribuirea pe zidul personal, etc.) administratorul concursului nu poate să vadă linkul cu reţeta RFI, participantul nu va fi validat.