Salată de paste cu legume

dscf7693.jpg

Salată de paste cu legume

Modul de preparare a salatei de paste cu legume. Timp de pregătire: 20 de minute. Timp de gătire: 25 de minute.

Tăiaţi legumele în cuburi, căliţi-le puţin în ulei de măsline şi lăsaţi-le să se răcească. Fierbeţi pastele în apă sărată şi tăiaţi roşiile uscate în bucăţele. Amestecaţi apoi legumele cu pastele, cu roşiile uscate şi măslinele. Adăugaţi restul de ulei de măsline, oţetul balsamic, parmezanul şi busuiocul mărunţit. Amestecaţi bine totul şi asezonaţi.

 

 

Ingrediente pentru 6 persoane:

 

  • 400 g penne (de preferat în trei culori)

  • 100 g măsline

  • 70 g parmezan ras foarte fin

  • 200 ml ulei de măsline

  • doi dovlecei mici

  • o vânătă mică

  • un ardei roşu

  • 10 roşii uscate

  • trei linguri de oţet balsamic

  • un buchet de busuioc

Secretele Chef-ului: Este recomandat ca această  salată să se servească rece, aşa că o puteţi prepara char şi cu o zi înainte. Desigur, dacă preferaţi, o puteţi servi şi caldă 

 

 

Atenţie !

Semnati reteta postata pe site cu numele folosit pe Facebook pentru share.  Verificarea redistribuirii linkurilor pe Facebook se face în fiecare seară între 18 şi 19. Dacă din orice motiv (setări de securitate, ascunderea linkului după distribuirea pe zidul personal, etc.) administratorul concursului nu poate să vadă linkul cu reţeta RFI, participantul nu va fi validat.