Gratin de andive cu creveţi

gratin-andive-creveti.jpg

Gratin de andive cu creveţi

Modul de preparare al reţetei culinare gratin de andive cu creveţi.

 

Stoareţe sucul de lămâie. Tăiaţi mărunt andivele li puneţi.le la înmuiat într-o tigaie cu unt. Adăugaţi sucul de lămâie şi, după ce andivele s-au înmuiat, luaţi-le de pe foc. Adăugaţi creveţii, smântâna, gălbenşul de ou, nucşoară, sare şi piper. Puneţi compoziţia în forme individuale gen ramequin şi introduceţi-le la cuptorul încălzit la 180 de grade până ce suprafaţa compoziţiei se rumeneşte.

 

 

Ingrediente pentru 4 persoane

 

  • 4 andive

  • 250 g creveţi

  • 20 ml smântână

  • o lămâie

  • un gălbenuş de ou

  • un cubuleţ de unt

  • nucşoară

  • sare, piper

 

 

Atenţie !

Semnati reteta postata pe site cu numele folosit pe Facebook pentru share.  Verificarea redistribuirii linkurilor pe Facebook se face în fiecare seară între 18 şi 19. Dacă din orice motiv (setări de securitate, ascunderea linkului după distribuirea pe zidul personal, etc.) administratorul concursului nu poate să vadă linkul cu reţeta RFI, participantul nu va fi validat.