Grapefruit umplut cu ton

grapefruit-umplut-ton.jpg

Grapefruit umplut cu ton

Modul de preparare al grapefruit-ului umplut cu ton. Timp de preparare: 5 minute. De lăsat la frigider de preferinţă 20-30 minute.

Tăiaţi grapefruit în 2 părţi egale. Scoateţi pulpa fără a deteriora coaja şi tăiaţi-o în bucăţele. Puneţi grafruit-ul într-un bol, peste care adăugaţi porumbul şi tonul. Tăiaţi roşiile şi ardeii pe care le amestecaţi cu restul compoziţiei. Adăugaţi sare şi piper. Amestecaţi bine cu 2 linguri de oţet balsamic şi 3 de ulei de măsline. Umpleţi cele 2 jumătăţi de grapefruit cu acest amestec. Grapefruit ul umplut se aşază pe foi de salată verde şi se serveşte pe farfurii întinse.

 

 

Ingrediente pentru 2 persoane:

  • 2 grapefruit (preferabil cu pulpă roşie),

  • 2-3 roşii,

  • o cutie de porumb boabe,

  • o conservă de ton,

  • o jumătate de ardei roşu, o jumătate de ardei verde

  • câteva frunze de salată verde

  • Ulei de măsline, oţet balsamic

 

Reţetă pregătită de Jerome Duport pentru Secrete de Chef.