Ardei cu mozzarella

Modul de pregătire al ardeilor cu mozzarella. Pregătire: 15minute. Gătire: 10 minute.

Spălaţi ardeii, scoateţi-le seminţele şi tăiaţi-i în bucăţi mari. Puneţi 4 linguri de ulei de măsline într-o ţigaie şi căliţi cuburi de ardei, amestecând fără oprire timp de 5 minute. Apoi acoperiţi tigaia şi lăsaţi pe foc încă 5 minute. Între timp, tăiaţi mozzarella în bucăţi, curăţaţi căţeii de usturoi şi zdrobiţi-i.

După ce luaţi ardeii după foc, lăsaţi-i să se răcească şi apoi puneţi-i într-o salatieră. Adăugaţi usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline, sare şi piper. La final, adăugaţi şi bucăţile de mozzarella. Se serveşte imediat.

 

Ingrediente pentru 4 persoane:

 

  • 2 ardei roşii

  • 2 ardei galbeni

  • 2 ardei verzi

  • 150 g de mozzarella

  • 2 căţei de usuroi

  • 6 linguri de ulei de măsline

  • sare, piper