Andive prăjite

andive-prajite.jpg

Andive prăjite

Modul de preparare al andivelor prăjite.

Curăţaţi andivele şi tăiaţi-le cotorul. Topiţi untul într-o cratiţă şi puneţi andivele. Săraţi, piperaţi, adăugaţi suc de lămâie şi lăsaţi-le să se facă la foc mic timp de 40 de minute. Scurgeţi andivele, puneţi-le pe un platou, prespraţi pătrunjel tocat şi suc de lămâie.

 

Ingrediente

  • 500 g andive

  • 30 g unt

  • olămâie

  • Sare, piper

  • pătrunjel tocat

 

Sursa: Chicons et endives > Recette et traditions - Editions Labor

 

 

Atenţie !

Semnati reteta postata pe site cu numele folosit pe Facebook pentru share.  Verificarea redistribuirii linkurilor pe Facebook se face în fiecare seară între 18 şi 19. Dacă din orice motiv (setări de securitate, ascunderea linkului după distribuirea pe zidul personal, etc.) administratorul concursului nu poate să vadă linkul cu reţeta RFI, participantul nu va fi validat.