Ahmed Alexandru: Fabricile, prieteni sau duşmani?

ahmed-alexandru.jpg

Ahmed Alexandru Ene, 12 ani, Bucureşti

Este din Capitală, are 12 ani şi este în clasa a VI-a. Ahmed Alexandru Ene crede că fabricile sunt un factor poluant al mediului deloc de neglijat. Chiar dacă, desigur, ele reprezintă un motor al economiei, pot fi oare considerate şi frâne pentru un mediu înconjurător mai puţin poluat?

Soarele strălucind, cerul albastru şi clar, dealurile semeţe şi, peste toate, furnalele fabricilor care, parcă îşi fac loc cu greu într-un astfel de peisaj. Ahmed Alexandru din Bucureşti ne-a trimis la redacţie desenul sau în care a cuprins soluţia salvatoare pentru mediul înconjurător. Fabricile: sunt prieteni sau duşmani ai mediului?

Poţi răspunde la această întrebare sau poţi doar sa oferi un like desenului lui Ahmed Alexandru şi astfel el intra in cursa pentru câştigarea unui joc Buki Instalaţie Eoliana.

RFI România transmite mesajul micului salvator:

"Prin acest desen îmi doresc să atrag atenţia că fabricile din lume sunt un real pericol din cauza poluării asupra mediului înconjurător, pentru că noxele emanate prin furnale duc la distrugerea planetei".

Dacă eşti de aceeaşi părere, dă like acestui desen. Dacă nu împărtăşeşti acelaşi crez cu micuţul Ahmed Alexandru, aşteptăm idea ta la concurs@rfi.ro şi noi ne transformăm în mesagerii credincioşi ai "Salvatorilor Pământului".