RFI România îţi face cadou turul Capitalelor Imperiale!

RFI te premiaza cu o excusie in capitalele imperiale. Te vei plimba pe străzile Oraşului de aur - Praga, vei vedea Castelul din Bratislava, Catedrala Sfântul Ştefan din Viena, Palatul Regal din Budapesta si cel mai frumos traseu al Dunării prin defileul Wachau.

RFI te premiaza cu o excusie in capitalele imperiale.

Te vei plimba pe străzile Oraşului de aur - Praga, vei vedea Castelul din Bratislava, Catedrala Sfântul Ştefan din Viena, Palatul Regal din Budapesta si cel mai frumos traseu al Dunării prin defileul Wachau.

Tot ce ai de făcut este să postezi pe site-ul www.rfi.ro, în perioada 24 martie – 20 aprilie, o fotografie sau linkul catre un video pe care l-ai filmat intr-unul din oraşele ce fac parte din turul Capitalelor Imperiale (Budapesta, Bratislava, Praga şi Viena).

Daca nu ai vizitat niciunul dintre aceste orase, ne poti lasa citeva rinduri in care sa ne scrii ce oras iti doresti cel mai mult sa vezi si de ce.

În fiecare zi de concurs se vor alege două dintre materialele postate, urmând ca la final, marele câştigător să fie desemnat prin tragere la sorţi din cele 40 de postări selecţionate. Câştigătorul concursului va fi anunţat vineri, 23 aprilie. Regulamentul concursului se găseşte la adresa http://www.rfi.ro/concursuri/capitale-imperiale_18.html

Fiecare material postat pe www.rfi.ro te aduce mai aproape de mareţia Capitalelor Imperiale!

Turul Capitalelor Imperiale se va desfăşura pe parcursul a opt zile (5 – 12 mai) şi include vizitarea oraşelor Budapesta, Bratislava, Praga şi Viena.

RFI România - mergem dincolo de aparenţe.

Concursul „Capitale Imperiale” este realizat în parteneriat cu Interra Travel.

 
 
Tags: