BookLand: carte nouă şi haine vintage la Baia Mare

Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool şi prietenos târg de carte din România va ajunge în Centrul Comercial Gold Plaza din Baia Mare, marţi, 19 iunie, unde va rămâne până la sfârşitul săptămânii. 

Caravana BookLand vine la Baia Mare cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică, film şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, pe gustul oricărui iubitor de carte. Şi pentru că oriunde am merge avem grijă să organizăm ceva special, la Baia Mare venim cu o surpriză într-adevăr deosebită.

Expoziţie euvintage.ro la Baia Mare, în cadrul BookLand

Suntem mândri să anunţăm colaborarea cu Monica Tatoiu iniţiatoare a proiectului euvintage.ro şi a fundaţiei “Noi citim”. Băimărenii sunt primii care vor avea ocazia să profite de rezultatele unei frumoase colaborări, aflate abia la început.  Vintage.ro va expune la BookLand în Gold Plaza o colecţie de piese vestimentare care mai de care mai interesante, pe care pasionaţii de fashion le pot achiziţiona. Expoziţia euvintage.ro nu are doar scopul de a vinde, ci are în spate o acţiune caritabilă. Banii obţinuţi din vânzarea oricărei hăinuţe vor fi folosiţi pentru cumpărarea cărţilor din biblioteca fundaţiei “Noi citim”,  de asemenea prezentă în cadrul BookLand în Gold Plaza. Cărţile “Noi citim” sunt disponibile pentru orice doritor, doar cu buletinul. Pot fi împrumutate pe durata târgului, iar la sfârşit, dacă există doritori, pot fi cumpărate.  

Vino la o întâlnire cultural-distractiva la BookLand!

În cadrul Caravanei BookLand va expune lucrări de sculptură artistul plastic Marcel Stanciu iar Simion Muntean va avea o expoziţie de pictură. În plus, vineri, 22 iunie, de la ora 19.00 vă aşteptăm la o sesiune de lectură publică cu scriitorii Vasile Tivadar, Ileana Stetco, Lavinia Tabita Pop şi Igor Ursenco.

Miercuri, 20 iunie, de la ora 18.30 un superspectacol de folclor autentic vă va ţine captată atenţia: vioară – copiii coordonaţi de directorul Şcolii populare de artă din Baia Mare, dl. Dan Daniel, la clarinet elevii îndrumaţi de profesorul Vasile Goci, tânără interpretă de muzică populară Ramona Darha şi ansamblul de dansuri populare tradiţionale, coordonat de profesorul Grigore Simionca.

Gold Plaza a îmbrăţişat cu drag ideea organizării evenimentului BookLand la Baia Mare. Pe fondul interesului centrului nostru comercial de a oferi clienţilor noştri o gamă completă de servicii şi produse, ne simţim onoraţi şi în acelaşi timp încântaţi să putem contribui la realizarea acestui proiect. Târgul de carte-muzica-film-jocuri este primul astfel de târg organizat de către centrul nostru comercial şi printre puţinele acţiuni de gen organizate în oraşul nostru. Sperăm că va aduce un plus de culoare ofertei noastre, că va fi primit cu mare interes de băimăreni şi nu în ultimul rând sperăm să încurajăm astfel organizarea cât mai multor activităţi de gen pe plan local.” ne-a povestit Raluca Grebenisan, marketing manager Gold Plaza.

BookLand te aşteaptă cu drag în Gold Plaza să-ţi iei porţia de cultură! Povestea continuă.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”