Euranet - 18 Decembrie

Noul cabinet Boc începe să capete contur. Greii PDL rămân în cărţi pentru posturi cheie din executiv. 18 decembrie, ziua cea mare la Copenhaga, ultima a conferinţei ONU privind schimbările climatice. Şi vom vorbi şi despre sfaturi de sezon: atenţie cu ce vă împodobiţi bradul sau casa! Un control efectuat de inspectori din mai multe state europene, inclusiv România, a scos la iveală faptul că mai mult de un sfert din instalaţiile electrice pentru Crăciun prezintă risc de incendiu sau electrocutare.

Noul cabinet Boc începe să capete contur. Greii PDL rămân în cărţi pentru posturi cheie din executiv. Blaga, Videanu şi Berceanu sunt aproape siguri la Interne, Economie respectiv Transporturi în timp ce Apărarea i-ar putea reveni controversatului Gabriel Oprea. Nimic surprinzător în alcătuirea echipei care se va instala la Palatul Victoria e de părere Sorin Ioniţă, directorul executiv al Societăţii Academice din România. Un interviu în 40 de minute.

18 decembrie, ziua cea mare la Copenhaga, ultima a conferinţei ONU privind schimbările climatice. Suspansul e la cote înalte pentru că un acord între delegaţii celor 192 de state participante e departe de a se contura. După cele două săptămâni de negocieri vorbim mai degrabă de un comunicat comun al participanţilor. Discutăm subiectul alături de Dinu Flămând.

Şi vom vorbi şi despre sfaturi de sezon: atenţie cu ce vă împodobiţi bradul sau casa! Un control efectuat de inspectori din mai multe state europene, inclusiv România, a scos la iveală faptul că mai mult de un sfert din instalaţiile electrice pentru Crăciun prezintă risc de incendiu sau electrocutare. Detaliile mai târziu în 40 de minute.