Euranet - 17 Decembrie

Emil Boc îl înlocuieşte pe ... Emil Boc la conducerea guvernului. Cel mai curajos oraş al ţării îşi plânge morţii. Pe 17 decembrie 89 la Timişoara primii oameni care ieşeau în stradă pentru a-şi cere libertatea cădeau seceraţi de gloanţe. 18 decembrie este ziua cea mare la Copenhaga, ultima a conferinţei ONU privind schimbările climatice. Un certificat de performanţă energetică, o să fie obligatoriu să-l deţineţi de anul viitor daca vreţi să vindeţi, să închiriaţi sau să construiţi imobile.

Emil Boc îl înlocuieşte pe ... Emil Boc la conducerea guvernului. Liderul PDL a fost nominalizat din nou de preşedinte să formeze executivul. Blaga şi Videanu sunt în cărţi pentru Interne şi Economie, în timp de Apărarea i-ar putea reveni independentului Gabriel Oprea. Care este cheia sucesului pentru ca Emil Boc să rămână cât mai mult timp la Palatul Victoria l-am întrebat pe jurnalistul Ion M. Ioniţă.

Cel mai curajos oraş al ţării îşi plânge morţii. Pe 17 decembrie 89 la Timişoara primii oameni care ieşeau în stradă pentru a-şi cere libertatea cădeau seceraţi de gloanţe. Pe 17 decembrie 2009 discutăm despre instituţia post-decembristă care îşi propunea să-i scoată la iveala pe foştii colaboratori ai poliţiei politice: Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

18 decembrie este ziua cea mare la Copenhaga, ultima a conferinţei ONU privind schimbările climatice. Suspansul e la cote înalte pentru că un acord între delegaţii celor 192 de state participante se naşte cu dificultate. Se află de joi în capitala daneză şi preşedintele român Traian Băsescu. Discutăm subiectul alături de Matei Vişniec.

Un certificat de performanţă energetică, o să fie obligatoriu să-l deţineţi de anul viitor daca vreţi să vindeţi, să închiriaţi sau să construiţi imobile. Specialiştii imobiliari se tem că aplicarea actului normativ va lovi şi mai tare piaţa de profil deja afectată de criza economică. Detaliile de la Andreea Pietroşel în magazinul european.