Barna 1.3

barna.jpg

Barna 1.3

Există un artist plastic capabil să facă o trecere naturală și fină între pictură și grafică. Chiar dacă grafica este preocuparea dominantă în cariera acestui artist, culorile vii cu care acesta se joacă îți pot arăta o interpretare originală a subiectelor mitologice.

La Cafe Verona există o expoziție realizată de Fazakas Barna numită 1.3. este un rezumat artistic al lucrărilor realizate de acesta ca grafician dar și artist plastic. 

Barna 1.3

Fazkas Barna, despre expoziția Barna 1.3

AscultăDownload

Absolvent al Facultății de Arte Plastice a Universității de Vest Timișoara (1999, secția grafica/diplomă în grafica), provenind din prima generație de absolvenți a Liceului de Muzică și Arte Plastice "Istvan Nagy" din Miercurea Ciuc, Fazakas Barna a avut numeroase expoziții individuale din care am putea preciza aici Boscolo New York Palace Art Gallery în 2011, în Budapesta sau la Cluj la Galeria Korunk în 2012. A participat cu lucrări la mai multe expoziții colective în România dar și Ungaria în perioada 1998 - 2007. În prezent, artistul trăiește în Belgia venind la București special pentru a prezenta această expoziție. Printre influențele pe care Barna Fazakas le găsește în lucrările sale se află și muzica.

Barna 1.3

Fazkas Barna, despre expoziția Barna 1.3

AscultăDownload