Steaua-Chelsea: dansând în ploaie

steaua-chelsea-dansand-ploaie.jpg

Galeria echipei Steaua, pe Arena Naţională

Steaua caută răzbunarea marţi seară în faţa echipei Chelsea Londra. Roş-albaştrii joacă la Bucureşti, cel mai probabil pe o ploaie torenţială, împotriva grupării antrenate de Jose Mourinho, în al doilea meci din grupele Ligii Campionilor. Jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf nu pot uita că au fost eliminaţi sezonul trecut de gruparea engleză, din Liga Europa.

Steaua şi Chelsea abordează meciul din perspective diferite. Londonezii vor toate cele trei puncte puse în joc, după cum spunea antrenorul Jose Mourinho, pe când roş-albaştrii s-ar mulţumi şi cu un egal, aşa cum a afirmat recent Laurenţiu Reghecampf.

El precizează acum că va schimba tactica pentru partida de marţi seară şi că jucătorii săi vor încerca să blocheze mijlocul terenului, pentru a lăsa cât mai puţine spaţii libere. Se anunţă aşadar o tactică de gherilă a campioanei României.

Managerul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat că Steaua este o echipă bună, organizată, care merită să joace în grupele Ligii Campionilor, precizând că este sigur că formaţia antrenată de Reghecampf va obţine puncte în faza grupelor: "Steaua a arătat că merită să joace în grupele Ligii Campionilor. Sunt sigur că Steaua va câştiga puncte în această grupă, pentru că poate pune probleme oricărei echipe".

De partea sa, portarul echipei engleze, Petr Cech confirmă că formaţia din Londra vine la Bucureşti decisă să o pună pe Steaua la respect. "Trebuie să câştigăm, avem nevoie de cele trei puncte", spune unul dintre cei mai valoroşi portari ai lumii.

Londonezii vor fi cum nu se poate mai hotărâţi înaintea acestui meci. Dacă înfrângerea Stelei pe terenul lui Schalke pare destul de logică, Chelsea vine după un eşec neaşteptat pe teren propriu în faţa mult mai modestei echipe elveţiene FC Basel.

Meciul dintre Steaua şi Chelsea se joacă pe Arena Naţională, de la ora 21.45. Partida va fi transmisă de TVR 1, Dolcesport şi Digisport.