(P) Ce încălțăminte de damă este populară în sezonul de toamnă 2021?

Incaltaminte de dama - ilustratie

Când vine vorba de cea mai populară încălțăminte de damă în sezonul de toamnă 2021, nu se ajunge prea rapid la o concluzie definitivă. Totuși, există câteva modele de pantofi care ar trebui să se găsească în colecția fiecărei femei.

Încălțămintea de damă joasă – mai este la modă în sezonul de toamnă 2021?

În primele zile de toamnă, atunci când vremea încă este prietenoasă, balerinii clasici negri se mențin în tendințe, deoarece sunt versatili, sunt eleganți și sunt confortabili. Urmează apoi pantofii casual, adidașii, mocasinii, cizmele și botinele. Nimic nu a ieșit din tendințe, doar că noile detalii fac cu ochiul. 

Indiferent de stilul personal de viață, fiecare femeie are nevoie de o încălțăminte casual, potrivită pentru mers pe jos. Cu alte cuvinte, încălțămintea joasă încă se menține în tendințe. Este confortabilă, practică și arată grozav asociată cu orice articol vestimentar, de la pantaloni și fuste, până la rochii și blugi skinny. Luați în considerare încălțăminte de damă joasă precum balerini clasici, pantofi cu vârf ascuțit, mocasini și adidași. Detaliile care au revenit în acest sezon includ vârful ascuțit, vârful pătrat, dar și materialele naturale. Femeile care au nevoie de puțină înălțime, pot sta liniștite, deoarece platformele se mențin și ele în tendințe. Platformele întotdeauna adaugă înălțime suplimentară, fără a cauza disconfortul pe care îl cauzează tocurile. Încălțămintea cu platformă este practică și elegantă, deci merită locul său în toamna anului 2021. 

Multe femei dețin câteva perechi de UGG-uri și, pe bună dreptate, se întreabă dacă mai sunt la modă. Poate că nu vor fi la fel de răspândite pe străzi ca la mijlocul anilor 2000, dar cizmele UGG sunt încă în tendințe. Nu numai că sunt practice și minunate, oferind confortul termic necesar, dar se potrivesc perfect cu blugi, cu jambiere și cu paltoane supradimensionate. O mare varietate de încălțăminte de damă joasă veți găsi în magazinele CCC, acolo unde sezonul de toamnă 2021 este așteptat cu o diversitate de colecții noi. Veți găsi materiale naturale călduroase, încălțăminte comodă pentru ținutele casual, dar și pantofi eleganți cu toc, inclusiv botine și cizme. Pentru confort sporit, puteți achiziționa încălțăminte de damă de toamnă inclusiv din magazinele online CCC. Nu uitați nici de mocasini, deoarece și mocasinii fac parte în continuare din tendințele sezonului de toamnă 2021. Mocasinii sunt atemporali, sunt practici și oferă o eleganță aparte oricărei ținute. Pot fi purtați cu pantaloni decupați la gleznă, cu blugi sau chiar cu pantaloni de yoga și un blazer pentru o ținută casual. Mocasinii cu tocul jos sunt cei mai potriviți pentru blugii cu croială amplă. 

3 modele de încălțăminte de damă de nelipsit în sezonul de toamnă 2021

Dacă ar fi să numim doar 3 modele de încălțăminte de damă marcante pentru sezonul de toamnă 2021 atunci am îndrepta lumina reflectoarelor pe adidașii albi cu platformă, pe bocanci și pe cizmele cu vârful pătrat. Adidașii albi cu platformă duc stilul sportiv la un nou nivel, mult mai șic. Fie că veți opta pentru acest model de adidași pentru că sunt în tendințe, fie pentru confort, această încălțăminte este un amestec perfect de funcționalitate și estetică. Purtați la o pereche de blugi sau la o fustă lungă, veți fi pregătite să conduceți lumea. 

La rândul lor, bocancii de damă sunt duri și impunători și finalizează orice ținută. Pot fi purtați cu blugi rock și un palton sau pentru o ținută demnă de anii `90, pot fi purtați cu rochie delicată și foarte feminină. În ceea ce privește cizmele, acestea vor fi întotdeauna în tendințe, doar că în sezonul de toamnă 2021 cele mai apreciate sunt cizmele cu vârful pătrat, precum și cele în culori îndrăznețe. 

 
 
Tags: